Ratsastus

Tarjoamme perusratsastusta mukavilla hevosilla huolellisesti opettaen pienissä ryhmissä. Käytössämme on 25m x 45m kokoinen valaistu ja aidattu kenttä. Ohjaajilla on hevosalan ammattitutkinnot. Opetuksesta vastaa Reetta Viljala ja ratsastuksen ohjaaja Riikka Alijoki

Ryhmät voidaan räätälöidä myös toiveiden mukaan.

Talliympäristö on rauhallinen ja maalaismaisemat arjen kiireet karkottavia.

Jalon ratsutila on Suomen ratsastajainliiton hyväksymä harrastetalli. Kannustamme kaikkia meillä säännöllisesti ratsastavia liittymään salon ratsastusseuraan tai muuhun srl:n hyväksymään seuraan. Tammi-helmikuun aikana seuran jäsenmaksun maksavat saavat ratsastaa yhden irtotunnin Jalolla veloituksetta.

Mitään varsinaista pakkasrajaa tuntien pidolle ei ole vaan pakkasten aikaan ratsastetaan päivän keli tilannekohtaisesti arvioiden esim. tuuliolosuhteet. Pakkasten koittaessa toppahousut ja lämpimät kengät ovat tärkeät, kunnon hanskoihin kannattaa myös panostaa pakkasessa. Kun pakkasta on yli -15 ymmärrämme hyvin jos ratsastaja haluaa perua tuntinsa siltä päivältä. Jos tunnit sään vuoksi perutaan Jalon puolesta, ilmoitamme siitä erikseen tekstiviestillä kaikille sen päivän ratsastajille.

Olemme saaneet erityiskiitosta kivoista hevosista ja ystävällisestä opetuksesta, turvallisuus sekä asiakaslähtöisyys ovatkin meille erityisen tärkeitä.

Toivomme asiakkaiden huomioivan että hevosystävällisyyden vuoksi olemme määritelleet ratsastajien painorajoitukset pikkuponeille max. 50kg ja hevosille max. 90kg

Huomatkaa että kaikki toiminta alueellamme sekä ratsastus tapahtuu omalla vastuulla.

Tiedustelut ja tuntivaraukset p. 044 3324279

Hinnasto

Turvallisuusasiakirja

Tervetuloa ratsastamaan esite

kasse_ja_kiia.jpg

wiviera__020.jpg