Kurssit

Alta löydät:

Aikuisten leiri-illan

Kesän 2014 päiväleirit

Ponikerhon

Hevosen hoitokurssin

Este ja puomitunnit

Istuntapainotteisen käyntikurssin

Leirikuvakansion

Perustunnit, alkeis- ja jatkoryhmät, arki-iltaisin ma-to 16:30-21:00 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin 14:00-16:00. Esteryhmät pe tai la sovittuun aikaan (esteistä talvella tauko).

Ratsastajien toiveiden mukaan voidaan sopia vakio tuntiaika tai sopia tunti tulevalle viikolle aina erikseen. Voit siis ilmoittautua mukaan koska vain. Tervetuloa rohkeasti mukaan!

Uudet ratsastajat tutustuttehan kohtaan "Ohjeita ratsastajille".

****************************************************************************************************************************


Kauneuskilpailut_1.jpgLeirikuva_kesa11.jpg

Sikke_ja_Sofia_I_1.jpg


******************************************************************************************************************

Jalon päiväleiri pe-la 12-13.6.2015  klo 10:00- 16:00

Leirimäinen kahden päivän hevosteluputki isoille ja pienille heppafaneille. Hoidamme hevosia, ratsastamme ja harjoittelemme tallihommia. Jokainen leiriläinen saa nimikkohevosen josta pitää huolen. Ratsastamme toivetehtäviä.

Leirille tarvitset mukaan saappaat/ ratsastukseen soveltuvat kengät, sään mukaisen vaatetuksen ja iloista mieltä. Kypärän saa lainaksi tallilta jos et vielä omista omaa. Hyviä muttei pakollisia lisävarusteita ovat hanskat ja turvaliivi. Huomioithan että sinulla on voimassa oleva vapaa-ajan vakuutus tai ratsastusseuran jäsenyys.

Hinta 150€ sisältää ohjatun toiminnan, ratsastustunnit sekä lämpimän aterian ja välipalan.

Osallistumismaksu maksetaan leirille tullessa tai etukäteen tilille 113535-120712, muistattehan tulostaa kuitin mukaan.

Sitovat ilmoittautumiset tuntivarausnumeroon 044 3324 279 soittaen tai tekstiviestillä.

Tervetuloa uudet ja vanhat leiriläiset!

Leirikuvia 2015 löytyy täältä

Laitumelle.jpgKasse_ja_tytot.jpg

*************************************************************************************************************************

On aika Aikuisten Kesäillan leirin 2015! Pidetty hevostelupäivä lauantaina 18.7.2015 klo 15:00~22:00

Sisältää 2 tuntia ratsastusta peräkkäin, toinen tunneista on käyntipainotteinen. Mietitään istuntaa ja videoidaan ratsastusta. Ratsastuksen päätteeksi on ohjattu Shindo-rentoutusharjoittelu*, lämmitellään pihasaunassa ja syödään iltapalaa kokemuksia vaihtaen. Hinta 79 €. Ilmoittautumiset  tuntivarausnumeroon 044 332 4279 tai Lauralle / Reettalle tallilla.

"Ratsastussaappaat kattoon, tää ilta on meille. Mun sielunsiskoille, hevosnaisille!" :)

Tervetuloa!

*Japanilaisen Shindon rentoutusharjoitukset ja venyttely virkistävät ja synnyttävät oivalluksia rentoutumisessa omassa itsessä. Harjoittelussa korostetaan erityisesti luonnollisuutta ja sitä että kukin saa edetä voimavarojensa mukaan. Kuusi tehokasta ja helposti opittavaa venytystä vaikuttavat kehon kaikilla tasoilla antaen voimia jokapäiväiseen elämiseen.

**************************************************************************************************************************

PONIKERHO jatkuu kesäkuussa 10.6 alkaen keskiviikko-iltaisin klo 17:30-18:30.

Kerho sisältää ohjattua ponien hoitoa sekä muuta hevosaiheista puuhailua lapsille ja nuorille.

Hinta: Kuukausijäsenyys 30 € /kk, tai irto kerhokerta 10 €.

Huom kaikki joilta viime vuoden kerhokerta käyttämättä, muistakaa ilmoittautua mukaan!

Ilmoittautumiset tuntivarausnumeroon p. 044 332 4279 tai Lauralle / Reettalle tallilla.

TERVETULOA!

img_1141.jpg

*******************************************************************************************************************


HEVOSENHOITOKURSSI

Uusi kurssi taas keväällä 2015

Suosittu hevosen hoitokurssi alkaen sunnuntaisin (3x 2h), klo 16:00-18:00. Jokaisella kerralla omat aiheensa, ja viimeisellä myös toivetehtäviä.

  I Hevosen käyttäytyminen ja turvallinen käsittely, hevosen perushoito

  Sunnuntaina klo 16:00-18:00

    Käyttäytymisen teoriaa, taluttaminen, harjaus ja kavioiden puhdistus

 II Hevosen satulointi ja suitsinta, suojat ja loimitus

 Sunnuntaina  klo 16:00-18:00 (päivämäärä vahvistetaan I-kerralla)

   Satulointia ja suitsintaa, suojat ja niiden pukeminen, hevosen loimitusta.

III Hevosen ruokinta ja terveys

 Sunnuntaina  klo 16:00-18:00 (päivämäärä vahvistetaan II-kerralla)

Tutustutaan hevosen ruokintaan ja käydään läpi terveyteen liittyviä asioita. Lopuksi kertausta ja toivetehtäviä.

Kurssin hinta 60 € maksetaan etukäteen tilille tai paikan päällä kurssin alkaessa. Ilmoittautumiset tuntivarausnumeroon p. 044 332 4279 tai Lauralle / Reettalle tallilla.

Tervetuloa kaikenikäiset!

***************************************************************************************************************************

VALMENNUSTUNTEJA

Estetunnit kevät/kesä 2015

Ratsastuksenohjaaja Mia Lindgrenin estevalmennukset pidetään nousujohteisina viiden kerran kursseina perjantaisin, lauantaisin tai sopimuksen mukaan. Ensimmäinen kurssi lähtee liikkeelle esteratsastuksen alkeista. Rohkeasti mukaan!!

Kouluvalmennusryhmä kevät 2015 

Ratsastuksenohjaaja Mia Lindgrenin kouluvalmennus toteutetaan niinikään viiden kerran kursseina. Ensimmäisellä kurssilla opetellaan c-merkin kouluohjelma, sekä kiinnitetään huomio ratsastajan istuntaan ja apujen käytön tehokkuuteen.

Valmennuksiin pyritään muodostamaan tasoryhmät ja tekemään nousujohteinen ohjelma kullekin ryhmälle, kussakin ryhmässä max. 4 ratsukkoa. Valmennuksiin osallistuvilta toivotaan sitoutumista ja valmiutta tavoitteelliseen ratsastukseen. Valmennukset ovat ensisijaisesti tarjolla Jalon vakiotuntilaisille. Valmennuksiin voi osallistua myös omalla hevosella!

Valmennuskurssien hinta: 5krt 100€ , poissaolot voi korvata normaaleilla viikkotunneilla. Yksittäisiä peruutuspaikkoja voi kysellä tai pyytää ilmoitusta vapaista paikoista. Yksittäisten valmennustuntien hinta on 25€/krt.

Valmennusten lisäksi pidetään Puomikurssi jossa opetellaan esteratsastuksen alkeita, hyvä pohja aloitteleville esteratsastajille! Osallistuminen puomikurssille edellyttää että ratsastaja hallitsee hevosen ravissa. Vetäjänä ratsastuksenohjaaja Riikka Alijoki. Alustavasti perjantai-iltaisin, mutta voidaan sopia kerrat ryhmän ja ohjaajan kesken.

Ryhmät lähtevät liikkeelle heti kun paikat täyttyvät, varaa oma paikkasi pikimmiten!

Ilmoittautumiset tallilla listaan ja suoraan Lauralle tai Reettalle tai tuntivarausnumeroomme p. 044 332 4279.

Huomioithan että ratsastajiamme ei ole vakuutettu tallin puolesta, huolehdithan siis että sinulla on voimassa oleva vapaa-ajan vakuutus tai SRL:n/ ratsastusseuran jäsenyys.

***************************************************************************************************************************

Istuntapainotteinen käyntikurssi 2015 tulossa

*Ajankohdasta tulossa tarkempaa infoa lähemmin*

Ryhmä sopii hitaasta työskentelystä pitäville tai epävarmoille ratsastajille, kaikki harjoitukset tehdään käynnissä. Suositeltava lisätäydennys  myös säännöllisen tuntiratsastuksen rinnalle. Päivä ja kellonaika toteutetaan osallistujien toiveiden mukaan ja kurssi pyörähtää käyntiin aina paikkojen täyttyessä. Edellisestä ryhmästä paljon positiivista palautetta!

Kurssin hinta 90€ / 5 kertaa.

Ilmoittautumiset tallilla suoraan Lauralle tai Reettalle tai tuntivarausnumeroomme p. 044 332 4279.

***************************************************************************************************************************

toukoleiri_2010.jpg

Jalon kesäleirikuvia 2012 löytyy täältä


***************************************************************************************************************************


Alkavia alkeis- ja jatkoryhmiä kaiken ikäisille, kysy lisää p. 044 332 4279